2018. gada premium viedtālruņu tirgus pieauga par 18%, lūk, ko tas varētu nozīmēt

Autors: Louise Ward
Radīšanas Datums: 5 Februāris 2021
Atjaunināšanas Datums: 1 Jūlijs 2024
Anonim
Depreciation of Car Word Problem Solution
Video: Depreciation of Car Word Problem Solution

Saturs


  • Augstākās kvalitātes viedtālruņu tirgus pagājušajā gadā pieauga par 18 procentiem, salīdzinot ar iepriekšējo.
  • Īpaši premium viedtālruņu tirgū dominē Apple ar 80 procentu daļu.
  • Šie dati liecina, ka patērētāji ir gatavi maksāt vairāk par viedtālruņiem, bet kopumā pērk mazāk viedtālruņu.

Cienījama tirgus izpētes organizācija Counterpoint tikko publicēja statistiku par premium viedtālruņu tirgu 2018. gadā. Pēc Counterpoint teiktā, premium viedtālruņu tirgus pagājušajā gadā pieauga par 18 procentiem, salīdzinot ar iepriekšējo.

Tas ir īpaši svarīgi, ja ņem vērā, ka tajā pašā ziņojumā Counterpoint saka, ka kopējais viedtālruņu tirgus ir samazinājies par aptuveni trim procentiem.

Skaidrības labad Counterpoint viedtālruņus sadala trīs kategorijās pamatojoties uz vairumtirdzniecības cenām(t.i., nav mazumtirdzniecības cenu noteikšana): budžets (<200 USD), vidēja cenu diapazons (200–400 USD) un prēmija (> 400 USD). Tādējādi 18 procentu skaitlis attiecas uz visiem tālruņiem, kuru vairumtirdzniecības cena ir USD 400 vai vairāk.


Skatiet šo diagrammu zemāk, lai redzētu, kā dati izskatās:

Turklāt piemaksu kategorijā Counterpoint tiek sadalīts apakškategorijās: pieņemama piemaksa (400–600 ASV dolāri), standarta prēmija (600–800 ASV dolāri) un īpaši piemaksa (800 USD +).

Īpaši augstas klases segmentā dominē Apple, ar vairāk nekā 80 procentiem no šī tirgus. Tas ir saistīts ar tā Apple iPhone X, XS un XS Max viedtālruņu augstām cenām. Pārējos 20 procentos dominē Samsung, īpaši Samsung Galaxy Note 9, ar citu iemestu tālruņu sašķiebšanos (piemēram, Google Pixel 3 XL).

Faktiski Apple dominē 51 procenti no visa premium segmenta (> 400 USD), Samsung pieder aptuveni 22 procenti, kam seko Huawei ar 10 procentiem. Galīgos 17 procentus veido dažādi ražotāji, vairums no tiem ir ķīnieši (Xiaomi, Oppo, Vivo, OnePlus).

Jāatzīmē, ka OnePlus gūst nopietnus ieguvumus pieņemamu piemaksu kategorijā (no 400 līdz 600 USD). Lai arī Apple joprojām dominē pieejamo premium segmentā, OnePlus panākumi visā pasaulē - īpaši Indijā - padara to par visstraujāk augošo OEM cenu premium segmentā.


Ko nozīmē visi šie dati?

Ko tas viss nozīmē jums, viedtālruņa patērētājam? Tas nozīmē, ka patērētāji ir gatavi tērēt vairāk naudas saviem viedtālruņiem, tāpēc mēs arvien vairāk un vairāk ierīču redzam ar mazumtirdzniecības cenu, kas ir tuvu (vai pat augstāka) USD 1000 atzīmei. Tomēr trīs procentu kritums kopējā tirgū nozīmē arī to, ka cilvēki pērk mazāk viedtālruņu.

Citiem vārdiem sakot, mēs tērējam daudz naudas telefonam, bet mēs neiegādāsimies to reizi divos gados, kā nozare mūs sagaida pēdējās desmitgades laikā.

Paturot to prātā, nozare kopumā, iespējams, sāks mēģināt pārliecināt attīstīto valstu patērētājus, ka viedtālrunis “par pieņemamu cenu” ir lētākais risinājums. Tāpēc iPhone XR cena ir “lēta” virs 700 USD, un gaidām līdzīgas cenas gaidāmajam Samsung Galaxy S10. Tikmēr jaunattīstības valstīs, piemēram, Indijā un Ķīnā, viedtālruņu cenas būs vairāk vidējas kategorijas ar mazumtirdzniecības cenām zem 600 USD, un tādos jaunattīstības tirgos kā Āfrika viedtālruņi budžeta kategorijā kritīs tieši.

Mums ir labi, ja viedtālrunī tērējam daudz naudas, taču labāk tos pirkt retāk.

Galu galā šie dati liek domāt, ka viedtālruņu nozares plāni darbojas, jo mums viss ir kārtībā, lai viedtālrunim tērētu daudz vairāk, nekā mēs gribētu pirms pieciem gadiem. Mums vēl nav jāredz, vai šī stratēģija ilgtermiņā atmaksāsies. Vājie Apple un Samsung pārdošanas rādītāji liecina par vienu no divām lietām: plāns nedarbojas vai plāns, pārdzīvojot to, piedzīvo arvien lielākas sāpes.

Ko tu domā? Vai esat priecīgs, ka nākotnē būs pieejams daudz augstākās klases viedtālruņu iespēju, lai jūs varētu vienreiz iegādāties un ilgi turēties, vai arī jūs bijāt lielāks ventilators, kurš maksā mazāk par tālruni, bet pērk tos biežāk?

Likā, ka LG bija diezgan anonīm 2018. gad, jo mobilo akaru paaulē dominēja tādi uzņēmumi kā Huawei, amung un Xiaomi. Tomēr uzņēmumam šogad noteikti bija tainīga virraktu daļa....

LG ir aptiprināji, ka 24. februārī MWC Barelonā āk avu pirmo 5G viedtālruni. Uzņēmum piedāvāja īkāku informāciju par ierīci šodien publicētajā ziņojumā, ka tika publicēt Koreja ziņu telpā (caur Tālruņ...

Populārs Vietnē