Izmantojot šo ētisko hakeru apmācību, kļūstiet par kibernētisko supervaroni mazāk nekā 40 ASV dolāru vērtībā

Autors: Louise Ward
Radīšanas Datums: 5 Februāris 2021
Atjaunināšanas Datums: 3 Jūlijs 2024
Anonim
ETHICAL HACKING 1010 - NEW CLASSES STARTING
Video: ETHICAL HACKING 1010 - NEW CLASSES STARTING

Saturs


Lai apturētu hakeru, jums ir jādomā kā hakerim. Lai sāktu domāt kā hakeris, aizķeriet 2019. gada ētisko hakeru paketi.

Kibernoziedzībai kļūstot par epidēmiju, arvien vairāk uzņēmumu meklē cilvēkus, kuri varētu pārbaudīt savu tīkla drošību. Šie cilvēki ir zināmi kā ētiski hakeri, un viņi būtībā ir kibervaroni.

Apmācība kiberdrošības karjerai var maksāt roku un kāju, bet tieši tagad jūs varat noķert 2019. gada ētisko hakeru paketi tikai par 39 ASV dolāriem. Šajā milzīgajā mācību bibliotēkā ir 10 kursi un vairāk nekā 180 stundu praktiskas nodarbības ētiskas uzlaušanas jomā.

Atpazīt un novērst kiberuzbrukumus, pirms tie var radīt kaitējumu

Vairāk nekā 1200 nodarbību laikā šī apmācība parādīs, kā atpazīt un novērst kiberuzbrukumus, pirms tie var radīt kaitējumu. Jūs uzzināsit iespiešanās pārbaudi, kibernoziegumu izmeklēšanu, Python uzbrukuma un aizsardzības iespējas un citus būtiskus balto cepuru uzlaušanas rīkus.

Turklāt šī pakete palīdz jums sasniegt trīs nozares sertifikācijas eksāmenus, piemēram, CompTIA A +. Tas prasa zināmu centību, bet sešu ciparu alga, kuru jūs varētu nolaist ar savām jaunajām prasmēm, noteikti būs tā vērts.


2019. gada ētiskā hakeru pakete īsumā:

  • Ētisko hakeru apmācība (2000 USD vērtība)
  • Kiberdraudu izlūkošanas analītiķis (100 ASV dolāru vērtība)
  • Uzlabots pastāvīgu draudu analītiķis (100 ASV dolāru vērtība)
  • Datoru hakeru un kriminālistikas izmeklētāju apmācība (100 ASV dolāru vērtība)
  • CompTIA A + sertifikācijas sagatavošana (100 USD vērtība)
  • CompTIA Drošība + Sertifikācijas sagatavošana (100 USD vērtība)
  • CompTIA Network + sertifikācijas sagatavošana (100 USD vērtība)
  • Drošības analītiķu apmācība (100 USD vērtība)
  • Ētiskā hakera Bootcamp (2 083 ASV dolāru vērtība)
  • Ētiskā uzlauzšana ar Python (100 ASV dolāru vērtība)

Pilna komplekta kopējā vērtība ir gandrīz 4900 USD, taču šobrīd jūs varat reģistrēties tikai par 39 USD. Ņemot vērā ētisko hakeru Bootcamp un ētisko hakeru apmācības kursus, kuru katra mazumtirdzniecības vērtība pārsniedz 2000 USD, tas ir diezgan liels piedāvājums.


Nospiediet pogu zemāk, lai to pārbaudītu.

AAPicks komanda raksta par lietām, kuras, mūsuprāt, jums patīk, un, iespējams, mēs redzēsim ieņēmumu daļu no visiem pirkumiem, kas veikti, izmantojot saistītās saites. Lai apskatītu visus mūsu karstākos piedāvājumus, dodieties uz AAPICKS HUB.

Patīk šis darījums? Iepazīstieties ar Vault, kas ir labākais veids, kā nodrošināt tiešsaistes datus tikai par 9,99 USD / mēnesī.





Šodien Huawei apakšzīmol Honor āka tirdzniecību ar Honor 20 un Honor 20 Pro. Abi telefoni ir pirmie no Honor, kuriem ir četra aizmugurējā kamera, ka ļaudīm piedāvā vēl vairāk iepēju fotoattēlu uzņemša...

Tā kā 2019. gada viedtālruņu ezona ir gandrīz pilnā parā, padomdevēj mikroblogošana vietnē Weibo atklāja iepējamo gaidāmā Honor 20 izkārtojumu un pecifikāciju....

Populāras Ziņas