2019. gada iPhone tālrunis piedāvāja reverso bezvadu uzlādi

Autors: Louise Ward
Radīšanas Datums: 5 Februāris 2021
Atjaunināšanas Datums: 1 Jūlijs 2024
Anonim
Does the iPhone 11 Pro Has Reverse Charge / Bilateral Charge?
Video: Does the iPhone 11 Pro Has Reverse Charge / Bilateral Charge?


Ir pagājuši daži mēneši kopš 2018. gada iPhones izlaišanas, taču Apple, bez šaubām, smagi strādā pie 2019. gada modeļiem. Un visjaunākās baumas liecina, ka nākamās sērijas varētu iegūt Huawei un Samsung funkciju.

Japāņu Apple emuārs Makotakara (h / t: 9to5Mac) ziņo, ka jaunie iPhones piedāvās integrētās ierīces tehnoloģijas reversās bezvadu uzlādes tehnoloģiju, atsaucoties uz Ķīnas piegādātāju sniegto informāciju. IDT apgrieztā bezvadu uzlādes funkcionalitāte ir arī Samsung Galaxy S10 sērijā, kas tiek pārdota kā bezvadu PowerShare.

Samsung nav pirmais, kurš piedāvā tehnoloģiju, jo Huawei Mate 20 Pro piedāvā arī reverso bezvadu uzlādi. Bet Samsung take nodrošina piecu vatu lādēšanas ātrumu, salīdzinot ar Huawei aptuveni 2,5 vatu likmi. Mēs vēl nezinām, cik ātrs būtu Apple uzlādes risinājums.

Neskatoties uz to, funkcionalitāte Apple varētu būt diezgan svarīga, jo tā varētu ļaut lietotājiem uzlādēt Apple Watch un AirPods, izmantojot pašu iPhone. Tātad jums nevajadzēs nēsāt līdzi papildu uzlādes adapterus un kabeļus, ja jūs patiešām to nevēlaties.


Jūs arī gaidījāt, ka Apple palielinās gaidāmo iPhones akumulatora lielumu, lai varētu veikt apgrieztu uzlādi. Galu galā, kāda jēga ir funkcijai, ja Apple Watch uzlādēšana ātri izdzēš jūsu iPhone sulu?

Makotakara arī ziņo, ka Apple varētu iekļaut 18 vatu lādēšanas adapteri ar jauno iPhone diapazonu. Ātrās uzlādes adaptera trūkums jau sen ir bijis viens no galvenajiem kairinājumiem ar iPhone. Tas ir īpaši satraucoši, ja tādas ierīces kā Mate 20 Pro ar 40 vatu lādēšanas ātrumu sasniedz komplektā iekļauto adapteri.

Vai reversā bezvadu uzlāde ir būtiska iezīme jums?

Fotoattēli ir mūu vērtīgo atmiņu glabātāji. Mum viiem ir bibliotēka, ka piepildīta ar attēliem, ka katr ir tūktoš vārdu vērtībā. Problēma ir tā, ka nepilnība kaitē daudziem no šiem nozīmīgajiem iemūži...

Mozilla šodien paziņoja, ka Firefox Lockbox tagad ir pieejam Android. Iepriekš lietotne bija pieejama tikai operētājitēmā iO.Firefox Lockbox ir Mozilla bezmaka paroļu pārvaldniek, ka ļauj jum apkatīt,...

Mēs Iesakām Jums