Palieliniet savas izredzes, iesācējiem draudzīgā Microsoft Excel apmācībā

Autors: Louise Ward
Radīšanas Datums: 5 Februāris 2021
Atjaunināšanas Datums: 1 Jūlijs 2024
Anonim
Microsoft Excel Tutorial for Beginners | Excel Training | Excel Formulas and Functions | Edureka
Video: Microsoft Excel Tutorial for Beginners | Excel Training | Excel Formulas and Functions | Edureka

Saturs



Microsoft Excel var šķist nemanāms zvērs. Tikai izdomājot, kā formatēt savus datus, var justies uzlauzt Da Vinci kodu. Varbūt tieši tāpēc tik daudz ienesīga karjera ir cieši saistīti ar šo jaudīgo numuru kraukšķinošo programmatūru.

Nelieciet izmisumā. Ar pieciem mācību komplektiem un stundas praktisku apmācību, 2019. gada Microsoft Excel Bootcamp saišķis var palīdzēt jums izprast Excel. Šobrīd jūs varat saņemt apmācības tikai par 39 USD no Tech Deals - 97% atlaide tā ir kopējā vērtība.

Tā kā dati tagad dominē pārdošanas, finanšu un citās nozarēs, Microsoft Excel prasmes ir vērtīgākas nekā jebkad agrāk. Pat ja matemātika liek jums spārdīties, šis saišķis var palīdzēt pārveidot jūs par Excel vedni.

2019. gada Microsoft Excel Bootcamp saišķis


video nodarbības sākas no nulles, dodot jums iespēju iepazīties ar programmatūru. Tiklīdz jūs zināt, kā orientēties saskarnē, jūs uzzināsit, kā ievadīt savus datus, formatēt šūnas un citus pamatus.

Advanced Excel kurss parāda, kā to izdarīt izmantojiet formulas un makro, lai analizētu savus datus. Jūs arī atklājat, kā izveidot pievilcīgas diagrammas, savukārt īpaši kursi palīdz apgūt PivotTables, VBA un biznesa analīzi. Šīs prasmes atstāj iespaidu uz jebkuru darba devēju, un jūs saņemat pabeigšanas sertifikāti apstiprināt savu apmācību.

Šobrīd viss komplekts ir tikai 39 USD un jūs saņemat pieeja mūža garumā uz visiem pieciem kursiem. Tad nav brīnums, ka vairāk nekā 4000 cilvēku jau ir parakstījušies.

Nospiediet pogu zemāk izmantot šo Microsoft Excel piedāvājumu pirms tā termiņa beigām.





Labā lieta par Google Pixel late ir proceora izvēle iepēja - UD 599 ļauj jum nokļūt durvī ar Celeron proceoru, bet, tērējot vairāk, jū iegūit lielāku pārtrādātāju. liktā ziņa ir tā, ka Celeron variant...

Ja atrodatie Chrome O planšetdatora tirgū, pakalpojumā Google Expre pašlaik ir pieejam Google Pixel late ar atlaidi 200 UD.Atlaide amazina Core M3 modeli līdz 599 UD. Tikmēr Core i5 un Core i7 modeļi ...

Noteikti Izlasiet