Darījums: ietaupiet 98% no izdevuma Premium 2020 iemācīties kodēt paketi

Autors: Monica Porter
Radīšanas Datums: 22 Martā 2021
Atjaunināšanas Datums: 1 Jūlijs 2024
Anonim
Cambridge Infotech English for Computer Users Students Book 4th Edition CD
Video: Cambridge Infotech English for Computer Users Students Book 4th Edition CD

Saturs


Ja jūsu Jaunā gada izšķirtspēja ir a nākotne kodēšanā, vēl nav par agru sagatavoties. Šī ir jūsu iespēja paņemt Premium 2020 iemācīties kodēt paketi tikai par 45 USD un gūt iesākumu.

Šis iesācējiem draudzīgi mācību komplektā tas viss ir. Jūs uzzināsit gandrīz duci programmēšanas valodu pamatus, sākot no plkst Java un Python uz AngularJS un HTML5. Spēcīga praktiskā pieredze šajās daudzās valodās palīdzēs jums kļūt par Šveices armijas kodēšanas prasmju nazi.

Iedziļinieties gandrīz 150 stundu kodēšanas saturā.

Neuztraucieties par pusstundas mācīšanos šeit un tur katrā valodā; tur ir gandrīz 150 stundu kodēšanas saturs iesaiņots šajā mācību komplektā, un jūs iegūsit piekļuvi visu mūžu. Jūs varat strādāt vairāk nekā 1400 iemācīties kodēt nodarbības un izstrādāt projektus no nulles.

Tikai pirmajā nodarbībā jūs iemācīsities kodēt emuāra lietojumprogrammu līdz apvienojot Express, MongoDB un Semantic UI. Kad esat izveidojis emuāru, jums tiks piedāvāts izveidot Yelp klonu. Ja jūs esat vēlējies ienirt datu bāzēs, tur ir pilnīgi veltīta nodarbība, lai asinātu savas MySQL prasmes.


Personīgi mana iecienītākā nodarbība paketē ir Javascript: Dīvaino daļu izpratne. Kāpēc? Jo tas parāda, cik dziļi šis mācību komplekts iet. Ja vēlaties iemācīties kodēt, jūs varat ne tikai iemācīties pamatfunkcijas bez apgūstot katras valodas īpatnības. Jums jāprot bez bailēm pārvarēt žagas ceļā.

2020. gada iemācieties kodēt paketi:

  • Full Stack tīmekļa izstrādātāja sāknēšanas programma - 200 ASV dolāru vērtība
  • Uzziniet Python programmēšanu 150 soļos - 200 ASV dolāru vērtība
  • Dziļās apmācības meistarklase: klasificējiet attēlus ar Keras - 200 ASV dolāru vērtība
  • Uzziniet plandīšanos un šautriņas: pabeigti lietotņu izstrādes projekti - 500 ASV dolāru vērtība
  • JavaScript: izpratne par dīvainajām daļām - 200 ASV dolāru vērtība

Programmas 2020 Iemācieties kodēt paketes mazumtirdzniecības kopējā vērtība pārsniedz 2500 USD. Izmantojot šo darījumu, jūs esat ietaupot 98% no mazumtirdzniecības cenas un maksājot tikai 45 USD.


Beigās Jau ir reģistrējušies 2000 cilvēku. Pievienojieties viņiem, kamēr varat, izmantojot zemāk esošo pogu.

Vai šis darījums jums nav gluži piemērots? Lai redzētu visus mūsu karstākos piedāvājumus, dodieties uz DEALS HUB.





Kādreiz fantazējat par kāpšanu kalna galā, izmantojot tikai atverošu āķi, vienlaiku glābjot ieprototo filma apkalpe locekļu un princee? Nu, tagad jū varat intenīva darbība kāpšana pēlē Hang Line: Moun...

Iepriekš mē uzzinājām, ka Google plāno atcelt Google Hangout, kā mē to šobrīd zinām, adalot tā funkcija divā citā lietotnē, ka pazītama kā Hangout Meet un Hangout Chat. Pagaidām jūu tālrunī joprojām i...

Jauni Raksti