Pixel 4/4 XL ir 2019. gada gaidītākais tālrunis (aptaujas rezultāti)

Autors: Monica Porter
Radīšanas Datums: 22 Martā 2021
Atjaunināšanas Datums: 15 Maijs 2024
Anonim
Pixel 4/4 XL ir 2019. gada gaidītākais tālrunis (aptaujas rezultāti) - Jaunumi
Pixel 4/4 XL ir 2019. gada gaidītākais tālrunis (aptaujas rezultāti) - Jaunumi

Saturs


Tā kā tehnoloģiju attīstība nevar notikt pastāvīgi, mums reizēm ir gadi, kas ir vienkārši garlaicīgi. Tieši tāds bija 2018. gads. 2019. gads ir gads, kurā mēs faktiski varam redzēt daudz progresu un izaugsmi Android tirgū.

Tāpēc visu ņemot vērā, mēs jums jautājām, kuru tālruni jūs visvairāk satraucaties redzēt, kas tika paziņots 2019. gadā. Lūk, kas jums bija jāsaka.

Kādu tālruni jūs visvairāk gaidāt 2019. gadā?

Rezultāti

Bīdoties tieši priekšā OnePlus 7 / 7T, Google Pixel 4 un Pixel 4 XL ieguva kroni ar 18,8 procentiem balsu. Kaut arī meklēšanas giganta flagmaņi vienmēr ir bijuši droša, bet garlaicīga iespēja, tas piedāvā vislabāko kameras veiktspējā, Android atjauninājumos un citur.

Pēc Pixel 3 un Pixel 3 XL neveiksmīgas izlaišanas mēs varam tikai cerēt, ka Google nepametīs bumbu ar saviem 2019. gada tālruņiem.

Kā minēts, OnePlus 7 / 7T nonāca otrajā vietā ar 18,1 procentiem lasītāju balsu. Tā kā Ķīnas uzņēmums par cenu ražo dažus no labākajiem viedtālruņiem, šis rezultāts nav tik pārsteidzošs. Ar OnePlus iespiešanos ASV tirgū un vēlmi būt 5G priekšgalā, tas viegli varētu būt viens no populārākajiem zīmoliem 2019. gadā.


Un, nonākot trešajā vietā, mums ir Samsung Galaxy S10 un S10 Plus. Tā kā Dienvidkorejas uzņēmuma divi flagmaņi ir pasaulē populārākie Android tālruņi, tas nav pārsteidzoši. Kaut arī Galaxy līnija pēdējos gados nav piedzīvojusi daudz izmaiņu, mēs varētu redzēt dažas izmaiņas, kad Samsung baumoja, ka ar S10 tālruņiem izmanto Infinity-O displeju.

Ievērības cienīgi komentāri

Šeit ir daži no labākajiem pagājušās nedēļas aptaujas komentāriem, kas izskaidro, kāpēc viņi balsoja tā, kā darīja:

  • Es domāju, ka neesmu pārsteigts, ka Pixel ir visvairāk. Tomēr tas ir tik garlaicīgs tālrunis. Ļaujiet man uzminēt, vai tas izskatīsies gandrīz tāds pats? Es ienīstu to, ka es šādi domāju, jo es biju milzīgs Nexus ventilators un vēlos satraukti par Pixel, bet par šo smieklīgo cenu zīmi!
  • Programma Android One ir ļoti daudzsološa, un Xiaomi nelika vilties, ka tā ir Mi A2. Paskatīsimies, kas notiks.
  • Xiaomi Mi A3. Visu “labākā slepkavas” labumu bez smieklīgiem triecieniem par pusi no cenas.
  • Gaida Moto z4 (cerot uz spēka variantu) vai Nokia 9 tīro skatu.
  • IDK kāpēc, bet Goda V20. Man šī lieta ir seksīga

Tā tas ir šai nedēļai visiem. Kā vienmēr, paldies par balsošanu, paldies par komentāriem un neaizmirstiet paziņot mums, ko domājāt par tālāk sniegtajiem rezultātiem.


Nav šaubu, ka datorpēle var iegūt ļoti dārgi un ātri. Tāpēc, atrodot lieliku pēļu piedāvājumu, tie nekavējotie jāizmanto!Šajā gadījumā Amazon ir daži atriecoši pēļu darījumi. Darījumi ir daļa no Intel...

Katrā no 10 šī viktorīna attēliem ir redzam populār pēļu tālruni, un jūu uzdevum ir izdomāt, kurš no tiem. Katram jautājumam ir pieejama četra izvēle, no kurām tikai viena ir pareiza....

Mēs Rekomendējam